Om oss

- Deco Design AS er leverandør av mikrosement og mikroverktøy i Norge. Vi har ett bredt utvalg av farger, strukturer og overflater. 

- Deco Design har markedets hardeste mikrosement som i seg selv er vannavvisende og korter ned arbeidstiden drastisk. 

- Vi har kurs og workshop for forhandlere, håndverkere og private i egne lokaler og ute hos forhandlere.
- Vi er stolt leverandør av Mikrosement RUST til programmet Eventyrlig Oppussing på TV3. 

 

Deco Design AS drives av Anette og Thomas Lysne. Det hele startet med møbelprodusering Januar 2016 og utviklet seg fort over på mikrosement. Vi har brukt god tid på å bli godt kjent med produktet, produksjonen og produsenten av våre produkter. En ting er byggeskikk i Spania, men vi har også tatt fatt på utfordringer med det norske klima og byggeskikk. Vi er ett fremadrettet firma som legger vekt på kvalitet, tillit og oppfølging.

Deco Design AS har en leverandør som selv er utførende og legger mange tusen kvm med mikrosement hvert år. Dette gjør at de hele tiden vet om utfordringer og er derfor fremadrettet på produktutvikling og effektivisering av mikrosement. Vi har en sterk aktør i ryggen med bred erfaring. Vi har også mulighet til å reise til Spania på kurs med våre samarbeidspartnere. Dermed får vi dems ekspertise og erfaring tett på. 

I Osloveien 204 i Askim har vi ett showroom. Vi har til enhver tid utstilte vegger, gulv og møbler med mikrosement. Dette for at du kan få se og kjenne produktet og dermed få en bedre forståelse for utseende og kvalitet. Ta kontakt med oss dersom du vil komme på besøk.

Vi har flere samarbeidspartnere rundt om i Norge som kan utføre prosjekter med mikrosement.
Ta kontakte via PRISTILBUD så blir du kontaktet av en håndverker.

Vi sender over hele landet, bistår på tlf og sender over nødvendig info. Ta kontakt med oss for mer info og produkter. 

Vi har også samarbeidspartnere rundt om i landet hvor det er mulig å delta på kurs, få kjøpt mikrosement og få oppdrag utført.

Vil du bli forhandler? Ta kontakt med oss.

Vi lærer opp våre samarbeidspartnere samt hjelper til underveis og med markedsføring. Deretter får våre samarbeidspartnere ta del i fortløpende forespørsler fra våre kunder til sin respektive region kostnadsfritt. Vi trenger flere partnere i hele Norge. Både forhandlere og utførende håndverkere.


Velkommen!