Om oss

eco Design AS er leverandør av Mikrosement fra Spanske Homecret. Disse er en svært solid aktør i Spania med mange års erfaring. Vi er opplært etter dems normer, og har produkter tilsalgs i våre lokaler. Vi har til enhver tid utsillte vegger, gulv og møbler med mikrosement. Vi lærer opp våre samarbeidspartnere samt hjelper til underveis og med marknedsføring. Deretter får våre samarbeidspartnere ta del i fortløpende forespørsler fra våre kunder til sin respektive region kostnadsfritt. Vi trenger flere partnere i hele Norge. Både forhandlere og utførende håndverkere.
 

Itillegg designer vi møbler etter dine ønsker. Hos Deco Design AS kan du være med på å bestemme hvordan dine egne møbler skal se ut. Vi lager alle møbler etter mål og tegning. Her kan du bestemme farger, utforming, materialer og mål slik at det skal passe perfekt hjemme hos deg. Du har selv stor påvirkningskraft på hvordan sluttresultatet blir. Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe. Vi jobber for en hyggelig handel og ett godt kjøp du kan ha lenge!
Design møbler - fra oss til deg!

 

I Kirkerudveien 1 i Askim har vi ett showroom. Dette for at du kan få se og kjenne produktet og dermed få en bedre forståelse for utseende og kvalitet. Vi har både vegger og gulv, samt noen møbler utstilt til enhver tid. Ta kontakt med oss dersom du vil komme på besøk.
 


Velkommen!