Mikrosement - Den ultimate overflatebahndlingen!

Mikrosement er ett murprodukt som benytter seg av nanoteknologi og mikropartikler. Dette gjør at man kan sparkle på produktet i tynne sjikt, og samtidig oppnå et slitesterkt overflate. Fordelen med mikrosement er at den hefter og kan legges på de fleste underlag, legges tynr og får en vanntett og slitesterk overflate. 

Det kan legges på gulv, vegger, trapper, piper, kjøkkenbenk, møbler, bad, i dusjsoner, basseng og kan brukes til å lage vasker og badekar. Mikrosement xtreme kan også brukes på mer traffikerte steder som gulv og vegger på butikker, kjøpesenter, treningsenter, hotell osv. Produktet egner seg utmerket i garderober og baderom på steder med mange besøkende hver dag fordi produktet legges fugeløst og forenkler dermed renholdt og begrenser bakterier.

Mikrosementen kan legges rett på fliser, betong, keramikk, tre, vinyl, gips, glass, speil, metall, plastikk og andre materialer så lenge underlaget er stabilt.

Produktet kan blandes i nesten alle farger og kommer med 3 forskjellige glanstyper som matt, silkematt og glossy.

Baderom i betong - Istedenfor belegg og flis har du unike designmuligheter til å gjøre ditt bad til ditt eget. Mikrosementen vår er vanntett og egner seg godt for våtrom, også i dusjsonen. Ett bad i betonglook er ett moderne baderomsalternativ.

Betonggulv - Vil du ha ett slitesterkt og unikt designgulv? Med vår mikrosement kan du få ett unikt og slitesterkt betonggulv. Ingen vedlikehold, ingen flekker etter gris og søl.

Benkeplater - En benkeplate med mikrosement er slitesterk, moderne og samtidig som det gjenspeiler en naturlig, varm og jordnær følelse. En benkeplate i betong er vakker, miljøvenlig, økonomisk og kommer til å holde seg pen i mange år fremover uten vedlikehold.

Betongvegger/ trapper - Helt rett i tiden og gir hjemmet ditt ett rustikt og unikt utseende. Betongvegger passer både i stuen, kjøkken, soverom og bad. Mikrosementen vår kan blandes i alle NCS koder og gir derfor enorme muligheter.

Dette er bare noen av fordelene med mikrosement. Baderomsmøbler, vasker, badekar, bord, benker, kjøkkeninnredning, uteplasser, trapper etc. kan også lages med mikrosement. Mulighetene settes kun stopper der fantasien slutter. Ta kontakt med oss for mer info. Brosjyre finner du her:

Fordeler i korte drag:

* Hefter på alle underlag

* Mange prosjekter unngår rivningsrbeid

* Fugeløse overflater letter renholdet

* Minsker bakterieflora

* Mikrosementen er vanntett

* Blir ikke like glatt som flis

* Individuelle design

* Matt, silkematt og glossy

* Unike mønstre

 

Ta gjerne en titt på nettsiden til vår leverandør i Spania for flere bilder og info: www.homecret.es Eller film om Mikrosement her.

Alle våre produkter er CE godkjent og produsent er også ISO - godkjent (ISO 9001, ISO 14001)