Mikrosement - Hva er mikrosement?


Mikrosement- kan brukes på omtrent alle overflater i alle rom - også utendørs. 
Mikrosement er ett unikt produkt fordi det kan legges i tynne sjikt på de aller fleste underlag. Den er vanntett og slitesterk. Samtidig aksepterer den litt bevegelse i underlaget uten at det sprekker.

Mikrosement er ett kalk/quartz produkt som er blandet med en resin. Resin er en harpiks/kvae væske som er med på å fremme egenskapene. Så blir den behandlet med en sealer (gjelder ikke DECOklar) og lakk som gjør at underlaget blir vanntett og utrolig slitesterkt. Selv 2 mm tykt lag.

Erstatt fuger, skjøter, sugende eller slitte overflater til helt slette flater som er super enkle å rengjøre. Her er det ikke noe som suger seg ned, lager flekker etc. Det tåler også ekstremt mye slitasje og er derfor like anvendelig på gulv i butikker, kjøpesenter og andre offentlige rom som på baderommet, entrèn, stuen eller kjøkkenbenken hjemme hos deg selv.

DECOklar er også ferdig blandet og har derfor forenklet hele prosessen flere hakk. Bruk det du skal, sett på lokket og bruk resten senere. Denne er det blandet inn quartz og den egner seg derfor veldig godt også på baderom/dusj sone. 

Bruksområder og underlag SE HER 

Ta kontakt med oss HER for spørsmål/kjøp.

Alle våre produkter er EU og ISO godkjente. På baderom har de en fabrikkgaranti og kan derfor brukes på lik linje som fliser. Med egnet membran bak.