Arkitekt/Designer

Når du arbeider mot en kunde, så la oss hjelpe deg med ideer og materialvalg.

 

Vi har flere ulike løsninger. Vi hjelper deg med produktene som passer best til ditt prosjekt slik at du på best mulig måte kan gi det beste til din kunde. Våre produkter omfatter mikrosement og mikro-metall samt alle produkter for behandling av overflatene. Hos oss har du ett enormt utvalg av farger og ulike strukter.

 

Din kunde er like viktig for oss som for deg. Vi arbeider kontinuerlig med dine ønsker slik at du har mulighet til å sette sammen materialer for ditt prosjekt. Vi lærer opp og gir kontinuerlig rådgivning til håndverkere og kan sette deg i kontakt med en som har de rette kunnskapene for ditt prosjekt. Om du har samarbeid med egne håndverkere kan disse komme hit på kurs. 

 

Våre materialer tåler slitasje, er vanntette og motstandsyktige mot sprekker. De passer både innendørs og utendørs, på nybygg og ved renovering både hjemme og i offentlige lokaler. Mikrosement kan brukes på de fleste overflater.

 

 

Søker du en designer:

 

Her er noen av designere som kjenner mikrosement og kan gi deg de råd og den inspirasjonen du trenger til ditt prosjekt. 

 

Interiørarkitekten

Mysen

Tlf: 48236737

hallo@hildezezanski.no

 

Din Boligstylist

Drammen

Tlf: 90541036

heidi@dinboligstylist.no

 

Style By Olivia
Kristiansand
Tlf: 93885091
fiskbecko@gmail.com