Mikrosement - Den ultimate overflatebEHANDLINGEN!


Mikrosement er ett mur produkt som benytter seg av nanoteknologi og mikropartikler. Dette gjør at man kan sparkle på produktet i tynne sjikt, og samtidig oppnå et slitesterkt overflate. Fordelen med mikrosement er at den hefter og kan legges på de fleste underlag, legges tynt og får en vanntett og slitesterk overflate. Mikrosement, betongcire, nanobetong etc. går ut på det samme, men kan ha forskjeller på bruksområder mtp. tetthet i dusj osv. Vi har egnet mikrosement for våtsoner. 

MIKROSEMENTEN VÅR ER LIKE GODKJENT PÅ BAD SOM DET EN VANLIG FLIS ER.

Det kan legges på gulv, vegger, trapper, piper, kjøkkenbenk, møbler, bad, i dusjsoner, basseng og kan brukes til å lage vasker og badekar. Mikrosementen kan også brukes på mer trafikkerte steder som gulv og vegger på butikker, kjøpesenter, treningsenter, hotell osv. Produktet egner seg utmerket i garderober og baderom på steder med mange besøkende hver dag fordi produktet legges fugeløst og forenkler dermed renholdet og begrenser bakterier. Vi har også mikrosement som kan brukes på for eksempel skoler, offentlige bygg etc. med ekstremt mye trafikk. 

Mikrosementen kan legges rett på fliser, betong, keramikk, tre, vinyl, gips, glass, speil, metall, plastikk og andre materialer så lenge underlaget er stabilt.

Produktet kan blandes i nesten alle farger og kommer med 3 forskjellige glanstyper som matt, silkematt og glossy.

Baderom i betong - Istedenfor belegg og flis har du unike designmuligheter til å gjøre ditt bad til ditt eget. Mikrosementen vår er vanntett og egner seg godt for våtrom, også i dusjsonen. Ett bad i betonglook er ett moderne baderomsalternativ. Her har vi en ny utviklet mikrosement KLAR som egner seg utmerket til dette. INGEN fare for wet-spots. 

Betonggulv - Vil du ha ett slitesterkt og unikt designgulv? Med vår mikrosement kan du få ett unikt og slitesterkt betonggulv. Ingen vedlikehold, ingen flekker etter gris og søl. Og sømløse overflater som letter renholdet.

Benkeplater - En benkeplate med mikrosement er slitesterk, moderne og samtidig som det gjenspeiler en naturlig, varm og jordnær følelse. En benkeplate i betong er vakker, miljøvennlig, økonomisk og kommer til å holde seg pen i mange år fremover uten vedlikehold. Kan legges rett oppå benkeplaten du har i dag eller du kan skjøte på/lage ny av for eksempel mdf. 

Betongvegger/ trapper - Helt rett i tiden og gir hjemmet ditt ett rustikt og unikt utseende. Betongvegger passer både i stuen, kjøkken, soverom og bad. Mikrosementen vår kan blandes i de fleste NCS koder og gir derfor enorme muligheter.

Peis - Mikrosement tåler høy varme og kan derfor brukes på peis. Enten du har en gammel tegelstens mur eller en ny oppsatt peis av brannmur`s plater kan mikrosement legges rett oppå. Slette, moderne flater i alle farger. Mikrosement - metall kan også fint brukes her. 

Mikrosement egner seg like godt til rehabilitering som til nybygg.

Dette er bare noen av fordelene med mikrosement. Baderoms møbler, vasker, badekar, bord, benker, kjøkkeninnredning, ute plasser, trapper etc. kan også lages med mikrosement. Mulighetene settes kun stopper der fantasien slutter. Ta kontakt med oss for mer info. Brosjyre finner du her:

Her er eksempler på mikrosement som er lagt rett oppå eksisterende overflater som benkeplate, mosaikk og fliser. 

Fordeler i korte drag:

* Hefter på alle underlag

* Ingen fare for wet-spots med våre nye produkter.

* Mange prosjekter unngår rivningsarbeid

* Fugeløse overflater letter renholdet

* Minsker bakterieflora

* Mikrosementen vår er vanntett

* Blir ikke like glatt som flis

* Individuelle design

* Matt, silkematt og glossy

* Unike mønstre

- Alle våre produkter er CE godkjent og produsent er også ISO - godkjent (ISO 9001, ISO 14001)

- Hjelp og rådgivning fra våre profesjonelle medarbeidere til enhver tid. 

 

 

Alle våre produkter er CE godkjent og produsent er også ISO - godkjent (ISO 9001, ISO 14001)